Blogg paus!

skriver inte mycket nuförtiden.. det beror på att jag inte har något vettigt att säga.. eller har iochförsig en massa att skriva om.. men har inte den tiden känner jag.. anledningen är att, jag jobbar, jobbar, tränar fotboll.. osv..

Men vi ses o höres när jag väl är tillbaka och är skrivsugen, sorry Bless! Peace out!

 bilden är tagen från min Barcelona resa som jag var på nyss en vecka! älskar som sagt starbucks COFFEE!! =)

Kiss´nhug..

living "it".. called Life. are you?

veckan i sthlm har varit helt underbar!! jag kommer att avsluta dagen imorgon likasåå! Helgen har tillbringats med underbara Nicole och marianne. det blev utång sol bad m.m. har även haft en stört skön dag idag, badade med familjlen åkte en liten söt båt och självklart tvingas jag att hoppa av båten för att bada lite, sjönt de eftersom jag stekt som ett litet ägg i solen haha.. kvällen avslutades med grillning.. Imorgon tillbringar jag min dag i råålis, sjukt bra stämning där sist när de bådae var  musik och VM spel! så imorgon blir det att hänga där med Nicole, sen åker jag hem till mitt penny Bridge igen, och på tisdag bär det av till Älskade barcelooooona!!


Nu måste jag sova.. godnatt!

summer 2010 here i Come!
Kiss´nhug.

dagens minne o tillbakablick.

CHILE♥

saknar verkligen chile.



Kiss´nhug.

big city, the big apple.. just love it? i love it.

nej befinner mig just nu bara i sthlm.. men de e sjukt bra mår sjukt bra! blerta jäveln åker utomlands nu är borta nästa i en jävla månad sen drar hon vidare till USA.. fan kommer inte hinna ses mkt allstå! saknar dig redan.. hinner vär förhoppningsvis umgås en vecka innan hon drar vidare too the big city (Usa) , ah de går bra för mig på utbildningen.. kul som fan med nyyttt.. o snart blir de barcelooooooona! åker med de bästaa.. men nu måste jag sussa.. sov gott Peace Out!

Kiss´nhug

RSS 2.0