Make up.

Its on today det är det ända jag kan säga.. Love this blev bjuden på en sjukt god måltid.. Tyvärr kan jag inte lägga upp bilder av någon anledning..., knas men men aja vi hörs nu blir det make up!

Mango

Hösten är här wooohoo eller? Det blir nog en hel del nya Inköp iallafall vilket aldrig sitter fel skulle annars velat ha lite mer sol men det e inget jag eller du kan styra över så :) bara ta de som det är:) Nu har jag jobbat klart för dagen och ska nu stå match värd på kanalplan för matchen som spelas mellan Bajen dam- Kristianstad så hörs av senare:)

I can´t even sleep at night can´t get it of my mind.

Nya tider, Jag har träffat människor som tror att allt bara har perioder, att man lever på ett visst sätt en period och byter när man kanske träffar någon som påverkar en till en förändring, jag har även hört att man bara har vänner för perioder, alltså att det kan skilja sig på allt från 1 år till 70år om inte mer.. men om man inte tänkt på de så kom jag på något läskigt.. våra liv är en stor period, med många kapitlen, och titlar, men även det har sitt slut en dag.. så det kanske ligger något i det när de människor som påstår att man aldrig har någonting förevigt...

Aja, nu ska jag sova kom precis hem från jobbet, det är -sthlm Fashion week!! önskar att jag hade tiden för att åka och kolla på modevisningar oså men de gör jag tyvärr inte eftersom jag jobbar, även imorgon men det är inga fel de heller.. Och imorgon är de GameDay.. fan vad taggadjag är! lira boll!


Godnatt

Love

RSS 2.0