music<3




Kiss´nhug.

Lördag

Shit vilken lång dag det har varit, mn det blev en dag med laget, trevligt=). Är bara så sjukt trött, och bara att veta att skolan börjar på måndag ger mig ångest , haha, shit alltså det är verkligen inte långt kvar nu.. har ju mysan på besök här i staden, men just nu befinner hon sig på strömpan, och lilla jag kanske skulle ha följt med ut men nu känner jag verkligen inte för det, så jag tog fram min favvorit GLASS=)


du springer aldrig ifatt när jag väl e där.
jag vill inte tänka frammåt men är livrädd för att fastna här, nu kan det vara försent att säga som det är.
vi testar nya vägar som aldrig tycks ta slut. jag har försökt att fånga den den andra men aldrig nått ut. jag vill har en sista chans så jag säger rakt ut- jag vill ha dig nu som jag hade dig förut.

- Melissa Horn.



Godnatt, Kiss´nhug.


sppoortlLov

Ja.. som sagt har spenderat mitt sportlov mesta dels i Stockholm..=) oj vad jag behövde den här trippen, ett litet avbrott från mina rutiner där hemma som jag har i penny bridge. Ätnligen fick jag träffa the fam här också, jag har hunnit dansa en del, och träffat så underbara människor.. ♥

Imorgon beger jag mig hemmåt till penny Bridge, där jag kommer att få träffa ännu flera underbara människor, shit jag är omringad runt en massa bra människor! tur jag har då!(a)
 Blir en tidig buss imorgon, sen ska jag hinna dansa lite, det ser jag fram emot., klockan 20.00 ska jag befinna mig hemma hos min käre pingla, Blerta som ska ha kalas, hon fyller nämligen 19år på Lördag så det blir firande för henne imorgon, Åhh vad myys, får se vad kvällen har att bjuda på=). Ännu senare på kvällen får jag finbesök ifrån fagersta, Mysan is in town for the weekend!=) `
På Lördag blir det en hel dag med mitt käre lag! vi ska hitta på en massa roliga saker, och lära känna varandra bätrtre, då vi fåttt nya tränare och nya spelare i laget, en kväll att se fram emot, på söndag blir det förhoppningsvis Match på Behrn Arena.. kaan mitt lov bli bättre? - Neh skulle inte tro det vaa! - Love the people i have around me. punkt slut.
Take care!

Kiss´nhug

jag lever Livet just nu..

shit, jag är så jväla glad just nu för att jag får träffa människor som får en att må bra, att jag kan ta luren å ringa dem som betyder mest, att jag när som helst kan höra av mig till dem, shit. I´m HAppy, and thankfullllllllll♥ idag blev de ännu mera dans, med bästa Cherie! oh i lööve her!*=) idag blev de shooppingtime in sthlm, o träffade på en sweet brud också!=). imorn, blir de min sista dag för denna gång i sthlm, o jag ska leva ut den !, hittade nyss klipp ifrån en speciell person, tryck på play så förstår ni nog vad jag menar, han har förändrat på fotbollen i vårt lilla land...
  - nu mnåste jag sova, hoppas att ni alla där ute, har något ni kan vara stolta över. Och att ni har något ni är tacksamma över! Peaace

Kiss´nhug.§

fotboll/dans=<3

jag säger bara dans! Ursäkta spåkeT men fy fan vad jag har saknat det!- spelar fotboll, och tränar nästan två pass om dagen, inte exakt varje dag, men ja fotbollen tar upp mycket tid men det är den värd, önskar bara att tid inte existerade i vår värld.. så att jag inte hade behövt välja bort något.. Men ja, eftersom att jag just nu befinner mig i sthlm hos pappa, så passar jag på att ta lite klasser=), tog en klass idag , hiphop, och imorgon blir det mer! - shit vad kul det är..  jag önskar att dagen inte bestod av 24 timmar.. som nu tex, klockan är snart 24.00.... vilket betyder att man borde sova om man ska orka med morgondagen.. visst tycker jag att de e sjukt skönt att sova, men vi sover ju typ bort 1 tredjedel av våra LIV.. aja nog om detta, det var iaf grymt kul att dansa idag och jag ser mycket fram emot morgondagens lektion men kära Cherie Hampton=).
godnatt.

Kiss´nhug!

jag säger bara K-A-O-S!

SHIT JAG ÄR GRYMT TACKSAM ATT JAG HAR MIN HJÄRNA/magkänsla.. JAG BESTÄLLDE EN BUSSBILJETT TILL STHLM IStället för tåg , o det är jag sjukt glad över att jag gjorde..=), fick höra hur folk har haft det runt om i sverige med SJ!

men visst blev min buss försenad, ca 50 minuter försent, men de var inget problem.. mitt problem var hur jag skulle ta mig hem från centralen hem till pappa.. Tunnelbanorna, var typ avstängda.. så hela stockholm ersättes med ersättningsBUSSAR (ursäkta svekan =): )  detvar sjukt.. i vanliga fall brukar jag tycka att det är mycket folk som ska på t-banorna under rusningstrafik.. men shit idag fick man kriga sig på för att komma på en ynka liten buss.. det tog mig ca 2 timmar innan jag kom hem.. inte nog med det så dog min mobil när jag fick ett samtal från pappa, jag ville bara säga ( KOM  OCH HÄMTA MIG) - men han jobbade o jag han knappt svara innan mina batterier dog.. tycker synd om dem som bor längre ut i Sthlm.. men ja så jag var rätt trött och hungrig när jag kom fram hehe. jaja denna dag var inget annat än KAOS.
har du råkat ut för något liknande idag?
nu ska jag sova godnatt
kiss´nuhg.

söndagsmjys.










Kiss´nhug.

Klago inlägg!

Nu när jag skulle kolla swebus express till sthlm så är alla bussar fullbokade:S vad är det här nu blir jag strandsatt här i penny bridge, Jag beställde en biljett till imorgon, så då blir de sthlm!=)

Får iaf ta å spendera dagen med vänner=)♥

Kiss´nhug.

Sthlm

Imorgon är det tänkt att jag ska åka till stockholm, men funderar på att åka idag.. problemet är ju bara att tågen har flippat ur totalt, har en kompis igår som satt fast i sitt tåg 40 minuter ifrån örebro och hon hade suttit fast där i 4-5 timmar innan dem fick besked att räddnings tjänsten var påvåg, dem fick övernatta på något hotell i mjölby eller nått minns inte riktigt.. så vet inte om jag pallar att ta tåget och ta bussen istället.. tågproblemen skulle tydligen vara över imorgon.. ah fårse hur jag gör men men stockholm blir det ca en vecka hos min pappa, längtar!


Kiss´nhug.

Lör. 20, 2010

Hade lite tråkigt så jag svarade på en massa frågor..

*Har du fått en kyss den närmsta veckan? nope
* Vem tillbringade du minst två timmar med idag? en sovandes silvia haha
* Hur lång är du? typ 154
* Vilken är den senaste filmen du sett? Precious
* Skriv hela ditt senaste sms i inkorgen: Hej du hade ringt. Ring igen puss /silvia
* Föredrar du att ringa eller skicka sms ? ringa, fast messar nog en del.
* När såg du senast din mamma? För någon timme sedan.
* Icke godkänt i något ämne? Nej
* Mvg i något? Japp flera :)
* När vaknade du idag? Först vid 8, sen vi 12.
* Vilken är din favoritplats? Hmm svår fråga.. sverige, chile, i värmen, sängen,
* Vilken plats föredrar du minst? busskuren iaf nu när de e så kallt. usch
* Vart tror du att du befinner dig om tio år? New York
* Hur stor är din säng? 120 cm
* Var har du bott/bor? Bara i Örebro, oxhagen, norr, och nu söder.
* Tycker du om kinamat? självklart
* Tycker du om kaffe? nej usch verkligen inte, de luktar gott men smaken är inte densammaaa!
* Vad dricker du helst till frukost? ett glas jucie
* Kan du spela poker? nej de kan jag väl inte påstå hah
* Känner du någon med samma födelsedatum som dig? 'Ja faktiskt
* Vill du ha barn? när jag blir äldre, ja
* Kan du några andra språk än svenska? Engelska, spanska
* Föredrar du havet eller en bassäng? Haavet vid någon fin strand i något varmt land!
* Vad spenderar du helst pengar på? mig själv, kläder, resor,
* Är du cool? Jamenvesst;)
* Kan du rulla med tungan? nej men har alltid velat det , fråga mig inte varför de verkar kul hah
* Vem är den roligaste människan du känner? oj svår fråga, känner rätt många som får mig att skratta..=)
* Vad har du för ringsignal? Cheryl Cole- fight for this love.
* Dansar du i bilen? Alltid så länge det är bra musik=)
* När var du i kyrkan senast? oj minns inte, brukar inte gå till kyrkan.
* Vad ska du göra ikväll? Svårt att säga inget bestämt.. Kanske styrka ihop en kväll med vänner=)




Kiss´nhug

I'm losing control right now and i feel its right - i like

shit vad sliten man känner sig, men det hör ju till försäsongsträning.. fårse hur  mycket jag kan  delta av träningen ikväll hoppas att det blir hela! Träning ikväll, det blir det ialla fall=)!

shit vad jag ryser av glädje när jag tänker tillbaka på chile.. vill tillbaka! mår bra av att se bilderna.. - nu tillbaka till verkligheten.



Kiss´nhug!

And the world around us won't stop turning tonight- I like

Saigon här i örebro, is tha shit! älskar deras kyckling thaibasilika (stark) fast shit vad stark den var igår, känndes som om man hade 15 gngr större läppar än vanligt samt att de kändes som om gommen skulle frätas sönder, men utöver det så var det jäääätte gott=) avslutade allt med en efterrätt : friterad banan med glass, taacck stina!=)



Kiss´nhug!

music is something i need.

- nu tillbaka till matte C

Kiss´nhug

they need YOU. They need US!


Kiss´nhug.

Högskoleprov

 Idag är det den sista anmälningsdagen för att anmäla sig till Högskoleprovet! Självklart så anmäler jag mig den sista dagen=), men nu är det gjort iallafall, dem säger att det går bättre andra provet så det känns ju "jätte" bra att veta att det kommer gå skit nu första:P men men, ska göra det för att ha större chans att komma in på universitetet, om jag nu söker en universitetsutbildning här i Sverige.
Aja nog prata om det, nu måste jag återgå till mitt pluggande, naturkunskap B, suck.


Kiss´nhug.

ny dag imorn, ny vecka, med nya möjligheter..

oj , statistiken slog rekord idag!=), kul happy valentine´s Day och godnatt !


Kiss´nhug,

music is..



Kiss´nhug

sunday or Valentine´sDay=)

Happy Valentine´sday!♥- denna dag är tillför att vara med dem/den man tycker om! och ni som funderar på att låsa in er på ert rum, gör inte det umgås med familj och vänner, du behöver inte ha en "partner" för att uppskatta den här dagen, gör något kul tillsammans med dina när och kära, det ska jag göra!



Kiss´nhug

Paap-pap-parrrttyy 19.

ja då har jag gjort en liten sammanställning av mina dagar för mitt 19:års firande!=).

Kiss´nhug.

Fredag-lördag, = HELG YEAH!

svar till en kommentar i inlägget Framtiden:
Om det är det du verkligen vill göra, så lovar jag dig att språk är inget som borde hindra dig. jag har träffat folk som har åkt till främmande länder och klarat sig utmärkt, det ända dem har haft med sig  har varit ett litet lexikon, och sedan åkte dem dit. Språket är något du lär dig snabbt, bara du tar för dig och verkligen vill lära dig. Sedan har du något som kalla kroppspråk och som verkligen är användbart vart du än kommer i världen.. kolla jobb i Barcelona och se om du kan skaffa ett jobb innan du åker dit så att du vet att du kommer att få en inkomst att ha vid din sida. Vill du bli lärare också, ta då en lärarutbildning utomlands, plugga till lärare i barcelona! varför inte du kommer säkert få vara med om en hel del!=)


Igår blev det bio med två pinglor B och E, vi såg filmen FARSAN, av josef fares, den var rooolig!=) se den! rekomenderas! nu ska jag iväg till behrn och kolla KIF örebro´s träningsmatch, blir kul att se några pinglor spela, LYCKA TILL och KÖR HÅRT tjejer!.. får se vad resten av dagen har att bjuda på!

Kiss´nhug

Framtiden.

ja, det kanske låter läskigt när man tänker på ordet FRAMTID. Det är en tid vi inte kan se iförväg. Men vi får aldrig glömma bort att det är en tid vi *NU kan påverka. Jag tar studenten nu i Juni, och vad som händer efter att jag tagit studenten ja, det är inte riktigt bestämt... Jag har en massa saker jag skulle vilja göra, vet bara inte vilket jag borde börja med. Vet inte heller om jag vill stanna kvar i Penny Bridge, känner att jag vill utforska vår värld lite från andra platser. Mer än så säger jag inte. Vet ni vad ni ska göra efter Studenten?


Du vet att du har din framtid i Dina egna händer! Ta dina egna vägar, gör dina egna fotspår, följ inte någon annans, det är din framtid det gäller ingen annans! 
tänk lite på det, ska du sätta din hand på väggen med samma färg på samma sätt som alla andra? eller ska du förlja dina egna drömmar?

Kiss´nhug.

Utkast: Feb. 11, 2010

Visste ni att det finns en bok som heter Alkemistern? Det är en bok skriven av Paulo Coelho, det är en grymt bra bok, som jag rekomenderar. den kan vara lite trögläst i början men sen vill man inte sluta läsa, jag brukar inte läsa böcker men jag fastnade för den här.



Kiss´nhug.

Music.



Kiss´nhug

Läs den, du läser om dig själv!

JAG ÄR JAG

Det finns ingen i hela världen som är exakt likadan som jag. Det finns andra som delvis är likadana som jag, men slutsumman blir aldrig densamma. Därför är allt som kommer ut ur mig autentiskt mitt, därför att jag ensam valde det. Jag äger allting hos mig – min kropp, och allt den gör; min själ med alla dess tankar och idéer; mina ögon och alla dess bilder; mina känslor, vilka de än är – vrede, glädje, missräkning, kärlek, besvikelse, upphetsning; min mur och alla ord som kommer ut ur den; alla mina handlingar mot andra eller mig själv.

Jag äger mina fantasier, mina drömmar, mina förhoppningar, mina farhågor. Jag äger alla mina triumfer och framgångar, alla mina misslyckanden och misstag. Eftersom jag äger hela mig, kan bli intim bekant med mig själv. Genom att göra det kan jag älska mig själv och bli god vän med delar av mig.

Jag vet att det finns sidor hos mig själv som förbryllar mig, och andra sidor jag inte känner. Men, så länge jag älskar mig själv och är vän med mig själv, kan jag modigt och förhoppningsfullt söka lösningar till det som förbryllar mig och efter sätt att lära mer om mig själv. Hur jag än ser ut och låter, vad jag än säger och gör, vad jag än känner och tänker i ett visst ögonblick är det jag. Detta är äkta och där står jag just i det ögonblicket.

Jag kan bortse från det som inte hör dit, och behålla det som verkligen hör dit. Jag kan se, höra, tala, känna, tänka och handla. Jag har de verktyg jag behöver för att överleva, för att vara nära andra, för att vara produktiv och för att få mening och klarhet i en värld av människor och ting som omger mig.

Jag äger mig själv och därför kan jag styra mig själv.

JAG ÄR JAG OCH JAG ÄR OKEY!

skriven av :

Virginia Satir



Ser du, du läser om dig själv. Håller du med någon del av texten, vilken?=)



Kiss´nhug

its been a year and 20 days boy


muusik . - bästaaa, rätta mig om jag har fel. hur musik påverkar en, hur den kan få en och känna alla möjliga känslor, texter i låtar.. lyssna på vad dem säger i nästa låt ni lyssnar på, försök komma fram till vilket budskap artisten vill ge dig.

kiss´nhug

Javlar..

Vilken helg! kunde inte ha blivit bättre.. haha har en massa bilder som jag kanske lägger upp senare i veckan, men nu är man tillbaka till verkligheten sitter i skolan efter en morgonträning med skolan. Ikväll är de träning igen o ja.. nu är man verkligen tillbaka i den verkliga världen, denna vecka blir en massa träning och löpning, men nu tillbaka till pluggandet i skolan, SUCK naturkunskap;p


Kiss´nhug

u aint gonna tie me down.


Godnatt Kiss´nhug.

19 år,

Tro mig. jag vill inte och tänker inte, men framförallt så känner jag mig inte "gammal" som man fått höra idag att man ska "känna" sig.. Jag mår jätte bra, och har haft en jätte bra födelsedag! många "ja må hon leva" sånger idag.. många mess och telefonsamtal idag, alltid trevligt!=)
 Mami kom med frukost på sängen i morse myys, har redan fått min present av henne , de blev en skid/snowboard jacka som jag velat ha! imorgon ska jag fira min födelsedag med familjen och på lördag ja då har jag bjudit över lite vänner, sen blir de nog utgång=)
 nåra pinglor vid namn Emma, Blert och Camilla kom förbi skolan idag med en prinsesstårt bit åt lilla mig, haha camilla gillade den iaf, jag tycker om marsipanen, o jag blev överrasskaaad där`=)
ja har lite bilder från dagen idag kan försöka lägga upp dem lite senare när jag har tid, nu är klockan 23.00 och jag kom precis hem från träningen , det blev löpning och sedan ett fotbollspass, nu ska jag äta duscha o SOVA! fan vad sent de alltid blir. Men jag kommer iallafall somna med ett leende! Tack alla som gjorde min dag idag!♥


Kiss´nhug.

 


Ja du vet hur det funkar.

Imorgon är det min födelsedag, då har jag levt i 19 år. rätt mycket tycker jag. Tycker dock även att man ska fira ALLA sina födelsedagar, och inte tycka att dem är mindre viktiga eller mindra värda bara för att man fyller 17, 19 osv.. ja ni förstår säkert!

Men idag kollade jag  upp dem saker jag skulle vilja göra efter Gymnasiet.. det blir ett nytt kapitel i livet jag öppnar då. fårse vart man landar. om man stannar, ellr om man drar iväg för ett tag. ser fram emot det jag ska göra oavsett vad det än blir. Men nu har man massa andra viktiga saker att ta tag i! Sista ruschen nu innan studenten. Shit det är lite läskigt att inte veta vart man är påväg, men samtidigt så jävla Nice!


Godnatt. Kiss´nhug.

man får det man ger, inget mera med det!


Kiss´nhug


vaert håller du hus snygging?

Nu har försäsongen börjat för oss i glanshammar.. jag har så ont i mina ben att jag knappt kan gå normalt. Träningsvärk kallas det för. Undrar då hur jag kommer att må imorn när jag ska resa mig ur sängen. Plus att jag har morgonträning imorgon. MEN jag är inte bitter. de suger nu bara i benen innan man kommit in i hård träningen=)

Helgen var grym=).


- kiss´nhug.

RSS 2.0