Read my lips.



Love.

Feb. 20, 2011

det var ett tag sen nu jag skrev.. jag har så mycket om dagarna men nu e jag lite ledig från jobb en dag wooohooo:)


ett videoklipp jag precis såg berörde mig.. se själva!

ta hand om er hälsa den e viktig!!!!



Love

Du e som en stjärna på himlen nått man ser men aldrig når.

The Best Birthday Ever♥
 




 

 







Firades två kvällar irad först hos min mami i pennybridge och sen hemma hos mig i shtlm. TUUNG helg var det kommmer aldrig att glömma!♥
Love

Det du ser i horrisonten är inte alltid det du får.

Imorgon räknas jag som vuxen.. puh allt blir så mkt dyarare haha fick köpa mitt SL kort för 690kr istället för 420.. ja men de e kanske de man får räkna med när man fyller 20.. jag fyller 20!! det är helt sjukt!:) men jag ser fram emot det.. denna helg hoppas jag att jag alltid får minnas för jag vet att den kommer att bli helt BANANAS!;) dte är bara vänta och se.. imorgon smäller det:) idag åker jag till hemstaden för att fira mig tillsammans med min familj och lite vänner`:) puss på det!



Love

Vilken kärlek det bah fanns att hämta hem.



Lyssna och njut..

Love.

And you can tell everybody this is your song.

Kom hem från en hel dag på jobbet.. shit jag kanske ser en aning sliten ut när det kommer fram en kvinna på perrongen och frågar om jag är okey, om jag mår bra.. jag blev helt chockad LOG tillbaka och sa att jag bara mådde bra, och då frågar hon mig om jag är säker.. ja sa jag igen och log lite irreterat.. jag var trött o hungrig.. haha rätt komiskt men nu e jag hemma och mätt för min Romie laga mat till mig:)

Nu när man e hemma själv några timmar så sitter jag o lyssnar på musik just nu lyssnar jag på en person som jag inte lyssnat på seedan i somras med min vän blert.

 minns du ?..
Nu är det dags för att möblera mitt lilla rum o städa tjohoo!

Love.

RSS 2.0