Distans.

Som ni märker skriver jag bara när jag verkligen känner för det, kan tyckas tråkigt men för mig är det meningslöst att skriva när jag i själva verket inte har något att säga/förmedla eller att berätta.

Ordet distans kan inbära så mycket och så olika beroendes på situation och personer, saker och tid! ect.

För mig är distans tid, det är någon jag håller kär men som befinner sig långt ifrån mig. Tiden för att vi ska ses igen kan ta timmar, dagar, veckor månader eller år... Just nu har jag många runt omkring mig på distans, inte för att vi själva valt det utan för att det är så våra liv ser ut just nu. Trots att dem befinner sig på avstånd dvs distans så håller vi om varandra med kärlek! För mig är distans inte hinder, inget som stoppar mig eller oss från att vara bästa vänner, mor,far och dotter, systrar, syskon, far och morföräldrar eller själsfrände... 

Jag vet att jag inte är ensam om att ha mina nära och kära på avstånd, distans, vissa dagar är det tuft andra inte.
Men jag vet om man skulle se det lite oftare som vi gör, jag och mina nära. Skulle det bli lättare med distansen. Distans är tid, saknad, men också något som kan bygga upp ett starkt vänskapsband trots distansen. Men det är aldrig ett hinder, aldrig något som stoppar oss. Ifrån att låta andra få vara del av ens liv.
Ifrån att visa varandra den kärlek, respekt och omsorg vi förtjänar.



Love.


lovelovelove her.


RSS 2.0