Vårens nyheter


Lets do this


Im alive you're alive

Tidig morgon för att återvända till Sthlm!:) Har varit långledig men börjar idag igen! Work Work Work!:)


Wonderful

Åt en mysig frukost med världens bästa Mami! Så fint väder här i Örebro!:) ska börja göra mig i ordning och sedan möta upp min vän för en fika och pratstund !:))


Dinner

Igår blev de middag på black rock , LAS pampas, sjukt galet god mat och trevlig personal!:) vi åt för 15 pers men vi var bara 3 haha;) de som är så speciellt med den här maten är att du kan beställa vilket kött du vill, och du tillagar den själv! jag tog oxfile och den serveras på en svart het sten, med klyft till, sen sallad och såser till! Här kommer lite bilder på maten, muums

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1070449/images/2012/pic_191569239.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1070449/images/2012/pic_191569239.jpg" class="image">


Click

Det finns vänskap som varar i perioder men vissa varar för evigt, när du testas och verkligen behöver din vän där de är då du vad de verkligen går för.


Monday new day !

Efter lite städning på morgonen så blir de sväng på stan med käraste vänner! Sen lunch med underbaraste Mami!!!<3

Ikväll blir de middag ute:). Lägger in något inlägg under dagen nu ska jag Bara njuta av dagen med nära
Och kära, i min hemstad! Puss


Sunday mysday

Födelsedags party mitt i allt kaos underlättar faktiskt ibland det var kul, ny kultur, dans och god mat!!:) på kvällen blev de mys med pussy in boots, bra film jag älskar disney ah så den var bra!:)


Life is à long walk right?

Lång promenad i skogen i sol och vår väder!! Woohoo sa hej till två söta fyrbenta vänner;)


Barca

Är i hemstaden nu!:) lilla Örebro.. Klm hit sent igår kväll, Nu blir det lite snabb runda på stan, innan jag åker bort till några vänner.

Våren är här på riktigt och om den är efterlängtad! Jag ska på mig min skinjacka och pälsväst!! Älskar solen! Hörs senare ha en bra lördag!!


Time for work! Löning idag, träffa nära och kära, fredag lika med helg kan det blir bättre?

Cheers to the freekin weekend

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1070449/images/2012/pic_190946998.jpg" class="image">


tie me down.

Shit haha jag lyssnade på dessa grabbar när dom slog igenom för några år sedan och nu kommer dom hit till sthlm nu på onsdag, favvorit låten var så klart tie me down, och you´re a jerk!

här är en av deras låtar!

lyssna o njut http://www.youtube.com/watch?v=zefI1vmNoOA&feature=relmfu :)

Det gick inte att bädda in den av någon anledning:/

Later!!



bilder från när jag var i chile!



bulle is the shit!

Lång dag det visste jag men visste inte hur sent jag skulle vara hemma.. och ändå trots att man är trött när man kommer hem så har jag så svårt att varva ned....:/ så nu har jag lyckats betala lite räkningar de e gjort för den här månaden!:)

shit chattade nyss med min syster som är i COSTA RICA eller dom befinner sig för att vara exakt i montesuma!,, ville sågärna också följa med, men ah inte så passande nu för mig. men så härliga bilder dom lagt upp på fb, gör att jag ångrar lite att jag inte krigade ihop pengarna... men men kan inte få allt:))

ska väl packa lite nu, imorgon åker jag till hemstaden  örebro! blir kvar där några dagar!

Här kommer en video på min favoriiiit!
 

They know they know they know

Idag är vaknade man med solen i ansiktet, lite oskönt kanske men fint vår väder iaf! Nu är jag påväg till jobbet därefter ska jag iväg på nästa jobb! Så
Ingen träning för min del idag..

Slänger inte lite bilder senare ha en bra dag!


love Paris!

Hej, sitter nu och kollar på mina bilder från paris, var där i våras/sommras tror jag och blev förälskad i staden! så bara för det tänkte jag bjuda lite bilder från när jag var där!:)

Testa deras crepés, men nutella i sååå gooott!!
Efter en heldag på stan så blev det bio men innan det bild på fina solnedgången!


Självklart tog vi oss upp i eifeltornet! högst upp!
så skrev jag mitt namn att jag varit där! lite töntigt kan tyckas men inte jag ;)


och högst upp på toppen kollade jag på en fin utsikt, allt var så litet bilarna såg ut som myror!


utanför notredam! Glad Chey!



Ny har jag tänkt sova åt precis en semla! såå gott efter att jag petat bort all grädde , har lite svårt för grädde vet inte varför så smaklöst.. aja godnatt! ♥

Been trough it, you name it.


Fullspäckad dag!

Då var man klar för dagen på jobbet nu blir det en sväng förbi hemma och sedan ikväll och lira boll!

Ser fram emot det, onsdagar är en bra dag i veckan då man har halva veckan kvar till helg och för att jag har de roligaste fotbollspasset på hela veckan!
Fick mina nya fotbolls skor i förrgår så ska testa dom idag!:)


Night


Med denna bild vill jag säga Godnatt . Tänk på vem du kan räkna med när det väl gäller, de som faktiskt bryr sig om hur du mår, och som känner dig när du ljuger och säger "jag mår bara bra" när du egentligen mår skit. Godnatt


Ni får ursäkta

Men förstår inte varför det blir dubbletter på mina inlägg!!!:(


Sniikpiik

Shoes shoes shoes! Vad dom gör mycket med en outfit!!


Sniikpiik

Shoes shoes shoes! Vad dom gör mycket med en outfit!!


Sniikpiik


Home Sweet home

Då var man klar med tvätten! Så mycket det hinner bli på en och en halv vecka.. Nu är det rent och fräscht älskar att somna i en renbäddad säng, gör
Du också det?!


The sun is in My face

Hello vilket väder jag blir såå glad när solen e framme är verkligen lätt påverkad av vädret!! Så idag är jag glad och även för att jag är ledig så idag blir det lite saker som är tänkt att bli gjorda!:) kolla lägenhet, köpa lite nitar tänkt att styla om min skin jacka och lite annat i garderoben, och ikväll blir det att hänga i tvättstuga woohoo det behövs verkligen!


Visa kärlek för era nära och kära!! Speciellt i svåra tider, men visa alltid hur du uppskattar dom, vi har bara en vis tid här på jorden se till att ta vara på den! Love c


Truth


Dlike them

Bik bok


Proud of my self!

Vilken dag det har varit, blandat verkligen.. Bra på jobbet gick det iallafall nu har jag precis tränat och är påväg hem. På måndagar har vi löpning och fys.. Och vi fick köra Intervaller på en igensnöad fotbollsplan lagom kul, och efter det hård fys... Undrar om man kommer upp ur sängen imorgon.. But proud of My self iaf!! Åh jag fick mina fotbolls skor idag!! Wohoo vilken dag..


Sniikpiiik

Sniikpiiik


Sniikpiiik

Sniikpiiik


Sniikpiiik

Vårens nyheter, sniikpiik


Its monday baby!

Yesbox ny start på denna vecka! Ibland kan jag glömma bort vilken dag eller vilket datum det kör bara på så ibland tänker jag inte,

Fick en fin vårkänsla idag när jag sprang till t-banan det är fint väder lite torrare på gatan och solen skiner!! Så idag blev det nya pjucks på fötterna en bra måndag idag ser jag fram emot ikväll träning , nu jobb!!:)) hörs senare


Goodmoornininingg!!

Vaknade upp på världens bästa sida och är nu påväg in till jobbet, efter det är det träningsmatch ikväll ser fram emot det :) slänger upp liter bilder senare idag, have à nice day Cuz i Will !


Shoe lover

Kom hem idag från en hård men rolig dag på jobbet, och kom hem med dessa älsklingar som jag kollat in ett tag! Väntar nu bara på att den överflödiga vintern ska ta slut!! :) så nu ska jag Skype med en bästa vän och läsa lite tidningar!:) imorgon lovar jag att slänga in lite bilder från de ny inkomna!! Hugz


Whats wrong?!!

Något är fel när jag ska lägga upp bilder!! Det kopieras och dubbleras så det blir som ni ser flera bilder!! Inte med min mening hahaha jag älskar mig själv men är inte egocentrerad!;)


Chailatte

Chillar inne i stan på ett fik och ser på när min fina vän jobbar, innan jag själv ska iväg och jobba, sen blir det en hård och lång arbetsdag!:))


Bags bags bags

My favoriter bags;), vill ha vår nu så man kan få använda sina nya skor, trött på att ha lager på lager, underjackan, vill inte ha kyla vill ja sooool!!

Dem två ensamma bags'n är från Aldo love them när man inte behöver så mycket med sig vilket aldrig händer som chey;)

Sen mina tyg påsar från mulberrrrrys älskar dom bekväma att klä upp till nästan vad som helst!:)


Wow

Helt slut , är påväg hem från jobbet nu . har varit ledig några dagar så blev helt överraskad av allt nytt och fint vi fått in, kan visa lite go bitar imorgon!:)

Såg nu att jag hittade några av dom på hemsidan, det här är en favorit hos mig!:


Chai chey

Lunchrast och det innebär en chailatte , btw vi har galen rea på Aldo!!! All rea smycken, acc, skor 70% skorna som som har ordinarie pris över 999 kr får 1par du för 300kr 2par för 500kr oavsett tidigare pris! Så kom och fynda för nu går det undan!! Erbjudandet gäller både dam & herr!!:)) vi ligger på sergelgatan !:) kan slänga in lite bilder på rean senare, vi har även galet fina nyheter :)


Im all about details

Im on My way to work! Tåget lite sent som vanligt och nu krypkör vi, undrar hur sen man blir:/ bra jobbat sl!!
Solen skiner iaf !:)


Fabricbag mullberry

Life is the place to be!


Medicin Tea

Kanske gör mig frisk värt ett försök iallafall när man hela två veckor snart har var sjuk:(

Innehåller te påse, cayenne peppar halv tsk, två msk honung !:)


Pink fashion


The love day today?

Alla hjärtansdag , valentines day, kärlekens dag. Ah jag har min kärlek idag, hoppas att ni får en fin ni med!:)


Secret

En doft som en hemlighet , skulle väl alla vilja ha. Jag fick två från en bästa vän skickat från staterna !:))


Life Huh you Said?

Birthday kid!! Underbaraste cheesecake!!


Koas


Tattoo soon

Maybe baby;)


My babyyys

My love min kärlek love shoes


RSS 2.0