Utkast: Maj 15, 2011

my saturday kunde inte bli bättre.. En vän fyllde 20 så det skulle ju självklart firas med god mat presentöppning och utgång!! visste inte först vart vi skulle ta oss men det blev berns som blev en rätt lyckad kväll!!


Love.

long day..

hey alla därute! yes äntligen är processen igång till mitt projekt!! Jag får väl vara ritigt nöjd med mitt skapande.. hoppas bara att det accepteras imorgon!! kan visa er lite senare i framtiden om vad de e jag sysslar med.. men tills dess får det vänta!! nej nu e klockan mycket och jag har mycket jobb kvar.. efter att ha varit borta i paris o sjuk nu, så har man halkat efter lite med "måsten" om ni förstår vad jag menar.. ah soo back to woork!

Bilden är tagen från min 20års dag!!

Love

sick of being sick..

ah då är man sjuk.. man blir lätt uttråkad när man e sjuk speciellt när man bor själv.. så det blir väl en film marathon idag med! en annan sak som e iriterande när man e sjuk är att man sällan har orken till att äta.. och man ligger där å mår dåligt och på det är man utsvulten.. men idag mår jag bättre så då ska jag passa på att fylla min kropp men energi och näring.. sen blir det nog film..

Pratade med bästa blerta som packar för fullt inför hemkomsten över sommarn.. det var ändå ett tag sedan vi sågs även om skype är den bästa uppfinningen!! så längtar jag till dess att jag får se dig in real life!!:) ♥
 
(ps, ska göra henne lite avundsjuk nu precis dagarna innan hon är här.. med bild på svensk frukost!:)
Love...

word.


Love

Wish i could have this moment 4 life.




Denna kvinna...... hon är gryym!! lyssna o njut..
Love

love love this.. Life.

Då var man hemma igen,, efter en weekend resa i fiina paris.. en helt annan värld men jag gillade verkligen paris.. Tillbringade resan tillsammans med min syster o hennes nära vän. Mycket mat och shopping hann vi med även en biokväll där vi såg water  for elephants.. we liked it!!

åkte natten till onsdagen var framme i paris på morgonen/förmiddagen.. landade i sverige på lördags förmiddagen.. om vi hade fint väder  alla dagar,  från 25-29 på fredagen!! Helt Bananas Underbart..

Här landar vi i paris!

Besökte en jätte stor kyrka, som har en sjuk uppsikt!

För oss alla som älskar CONVERSE!

Triumphbågen!

Word!

Notre dame!

EifelTornet!

Skrev såklart mitt namn och datum när jag väl var uppe!

Andra våningen loove paris!

On top of the eifeltower! utiskten var sjuk!

Hade vägarna förbi Mona Lisa!

Vill bosätta mig på starbucks!<3


Slänger in ett inlägg ikväll, nu ska jag plocka undan här hemma sedan börja med mitt projetk! Ha det så bra så länge,


Love

RSS 2.0