guld barca guld.

Om du inte såg CL finalen, ja då missade du något helt klart!  detvar Barca vs Man United!

barca vann matchen med 2-0, och jag låter bara siffrorna få tala för sig själva!
Barca är nu bäst det vet vi tre titlar de e fan inte dåligt!
Barca<3



har inte orkat skriva något på ett tag nu, o de kommer säkert vara så ett tag till, vi hörs när vi hörs, take care!


Kiss´nhug

Kassandra.

Namnsdag saknas

Cassandra är ett kvinnonamn med grekiskt ursprung, troligtvis bildat av kekasmai "skina, glänsa" och "människa".
I Sverige fanns det den 31 januari 2004 2078 kvinnor som hade Cassandra som namn. Majoriteten av dessa är under tio år då mamnet har ökat enormt i popularitet under det senaste årtiondet, från att ha varit ett namn som någon enstaka bar till att bli ett av de vanligare dopnamnen.
I den grekiska mytologin är Cassandra en trojansk prinsessa som kunde se in i framtiden. Apollon, som blivit förälskad i henne, hade gett henne dessa egenskaper, men då hon avvisade honom förbannade han henne med att hon endast skulle kunna förutspå olyckor och aldrig bli trodd.



har inte haft tid eller ork att skriva, har hänt en del, men jag funderar på att låta mina bilder förklara mina upplevelser..

Lägger in dem så fort jag får Chansen!=)


Kiss´nhug

söndag.

Dagen idag har varit soft, sov till 1, Dock inte likt mig men men.. sen hörde blerta av sig och frågade om vi inte kunde åka och träna på ökk, jag svarade JA så klart=), faktum var att de typ bara var jag som tränade haha hon satt och kollade på allt  folk som rörde sig i lokalen... haha (tysken storspelarn ) efter det drog vi hem te mig och jag fick börja packa,
Imorn drar vi till Tylösand med klassen, ngn livräddarkurs, själv är jag inte så bra på att simma samtidigt som jag håller i den jag livräddar haha så får´se hur detta går..
åker imorn bitti klockan 05.30 alldeles för tidigt för min del, hemma igen på tidagkväll=)

nu sitter jag hemma hos blerta och ska äta=) myyysigt, kanske slår på ngn film innan vi somnar, ha de bäst! från Värnamo etfer final matchen. slutade med vinst för oss! -jag i mitten med svart t-shirt
Kiss´nhug

lördag.

sitter hemma hos Jay nu med Nil o vi chillar som vanligt, de försöker bestämma sig för vad de vill göra i kväll, dom har lite svårt att bestämma Sig, menmen, själv ska jag inte göra så mkt ska ta bussen hemmåt snart, fårse vad kvällen har att bjuda på=)


Det lär väl inte bli någon utgång för mig ikväll, det är ju bara 20 idag:S men men det finns ju andra saker man kan göra=)

städade nere i källaren med mami imorse, fan vad onödiga saker man kan ha nere i en källar/vind så många prylar man inte använder och ändå är man så 'nojjig när man väl ska rensa skiten,"tänker, ne men den här kanske kan komma till användning någon dag " menmen, 

                                                            Mysipyshi/Nil                                 

ååh aja , nu börjar dem bli "jobbiga", så måste kila ha en trevlig kväll Hej! =)

Kiss´nhug

Fredag.

Provet, idag... ja de får väl bära eller helt enkelt brista, jag hoppas på "bära"=)..

på kvällen stod jag i kiosken ute i glanshammar, på herrarnas match, måste säga att glanshammar är ett litet men trevligt samhälle, inte för att jag skulle tänka mig bo där, det är alldeles för litet för min deel,,=) Men annars tränar man ju där ute eftersom att jag spelar med Glanshammar  IF, har inte tänkt på själva samhället förut men men:).

stannade hemma ikväll det var skönt, städade lite på mitt rum , umgicks med mami=)

igår landade min farmor o gammelfarmor i Sverige=), de bor ju i Chile annars, men nu när de snart e sommar här så blire "vinter"  där.. å då passar dempå=), måste åka o hälsa på dem snart, i sthlm, blir väl en och annan resa dit nu snart ,hoppas påde=)


aja ska försöka lägga upp mina bildler från Beyonce konserten snart o video klippen!;)

nu ska jag sova, min vecka har varit tuff, men klagar inte=) den har varit sjukt rolig också, Men nu Ere HEEELG=)

kanske ska ta o köpa mig den här i helgen=)?

Kiss´nhug

Bästa konserten!

har inte haft tid att skriva så jag gör det nu!=)

igår Begav vi oss Till Sthlm, jag syrran och Nina!=), efter att vi slagits mot deras rusingsTrafik så kom vi äntligen fram till Globen.. =),
Jagvar HEL taggad på showen..  jag   visste att hon skulle vara bra, men inte så GRRRYM!
fan Sjung med och dansade heeela kvällen till alla låtar, ååh vilken röst hon har, kommer hon till Sverige igen ska jag lätt köpa mig biljett!,

Tack till Syrran/jenny ponce och Nina Bernaca! för den fina presenten att bjuda med mig på det här!=) BLir så glad när jag tänker tillbaka vilket tryck det var i publiken, sån känsla när hon slutar sjunga och låter alla andra sjunga med ..(:

har en massa bilder o film inspelningar, som jag hoppas på att kunna lägga ut här snart..


vi var hemma vid halv 2 inatt , o imorse skulle jag UTFÖRA en Triathlon....

Först.
simma- 1km det är 20 längder på g-vik
sedan.
Cykla- 2 mil
sist men inte minst.
Springa- 5 km


dettavar en utmaning.. och som vanligt ska jag snubbla på en stubbe i skogen när jag löper.. hahah aja lite skrubbsår är väl inge farligt:p

jag tog mig runt hela , kvällen avslutade med ett fotbolls pass med lagét, nu ska jag äta, och PLUGGA:S matte nationella imorn... tagga måste få mitt betyg som jag vill ha!







aja hade så bra nu, Peace!







Kiss´nhug

Sthlm.

Kom nyss hem från sthlm, dagen var bra , vi var framma vid 11, så jag och blerta tog en liten runda på stan, tittade lite i affärer oså.. jag hade ju bestämt mig för att inte slösa bort mina pengar, men som vanligt hittar jag ju ngt.. så de blev en väska och en randig t-shirt. sedan blev det käk i kungsan, men fan vad jag har tröttnat på deras käk, o ända beställer jag alltid samma..:S det får bli ngn annanstans nästa Gång=). sen tog vi t-banan ut till Stockholm Stadion!, för att se våra jb killar spela finalen.


efter drygt 10 min så gör vi (JB) 1-0! efter ca 20 minuter reducerar dem, (solna) sedan såg man hur våra killar tappade suget..  i slutet av första halvlek så får deras spelare rött kort för "snack", dvs att de får spela med en man mindre på planen, så vi reducerar till 2-1, sedan gjorde dem 2-2 genom ett självmål från oss som skulle ränsas bort, (en nick in i målet), nu stod det 2-2, de vsar en man mindre på planen och efter ett tag gör dem  (solna) 2-3 sedan slutar matchen med 2-4 till Solna.

jag vet inte vad jag ska säga, men de e väl starkt att komma 2:a i sverige, bland alla gynmasieskolor (som varit med på "resan") så =)..

nu ska jag städa rent  mitt rum , ser För*ä*l*g* ut..:p sedan sova blev för sent igår:p, måste sova tidigt imorn äre skola sedan Stockholm igen , Ska Se Beyoncé:)<3

synd att jag inte hann träffa dig idag pappa, men de får bli snart kommer ju till sthlm snart igen<3!


fan vad jag saknar Chile.<3








Kiss´nhug

Vinst.

Det är alltid lika jobbigt med måndagar-.- men det är en dag närmre helgen=) hehe så det är ju bra.

min dag bestod av,skola sedan spelade jag match mot Lindesberg.. det gick bra vi vann med 4-0=).
såå ingen förlust änsålänge!=)

imorn beger vi oss till Sthlm, ska gå runt lite på stan, sedan kolla på matchen på sthlm-stadion, våra jb killar är i final och den spelas imron!:) GO JB!- åker hem till lille penny bridge samma dag..

Onsdag eftermiddag/kväll åker jag till sthlm igen ska se Beyoncé =) fick de i födelsedagspresent=)! seer fram emot det!

nu ska jag snart sova. vi hörs !
<3<3


Kiss´nhug

Destiny.

min söndag, tillbringade jag åt att plugga lite på förmiddagen, vid 4 cyklade jag till we, hon/syrran jobbade o nina var där:), efter en stängning åkte vi till Saigon och köpte lite käk, sen blev det till att köpa efterrätten som bestod av:
 Den var riiiiktigt god!
efter maten drog syrran,  men nina stannade, o vi kollade två filmer, kärleks/komedi/chick-flick filmer:p men de var bra, Nina däremot kollade början på båda filmerna, sedan somnade hon, men justja hon vaknade i slutet av båda filmerna :p bra där Nina;)!
Min söndag blev en ganska så bra, ett bra avslut påmin helg.

Några citat från filmerna.

Destiny is the bridge you build to the one you love.

Just Supose that the shaping and moulding of destiny is infact your destiny.

Do we leave in the physical world that we can´t touch or Do we leave in the world that we created in our minds.

And as for the question of destiny, all i know is that even when destiny really wants to accomplish something, it can´t do it alone. You still have to go  to that restaurant, you still have to show up, You still have to build a bridge  to the one you love.   

For people who are persuing happyness, "the 6 figure salleri"  and all the mungle jungle that goes long with it they would probably say that "he" was crazy, and Oufcorse  the "prince" would probably have saved The day.

But Real life is better than make belief´s 

Love is´nt allways a faritale lets be honest, After all it is rule number one. 


Godnatt.
Kiss´nhug.

done.

kom hem nyss från jobbet, å nu ligger jag i sängen, ska bli skönt att sova  är lite trött=) blerta skickade nyss lite bilder från valborg som jag tänkte lägga upp.

imorn blir det till att plugga heela dagen i stortsätt Seer såå fram emot det ,NOT*




Kiss´nhug

lördag

idag är det lördag, dvs snart måndag=/ men idag/snart ska jag iaf ner till behrn arena och kolla på kif duff, sen hem och försöka plugga lite, sen ikväll jobbar man , hellas, ska bli trevligt, får se vad som händer efter jobbet, om man (men bara kanske) drar till björnis..


Nästa vecka är de mycket som händer=),

 Måndag, Match hemma.

Tisdag, Sthlm med skolan, kolla på killarna när de spelar sin final (skol SM).GO JB ÖREBRO ELITE!=)

Onsdag/eftermiddag, Sthlm Med syrran och nina, Ska se Beyonce =) en 18års present från dem=) ska bli kul!


där har halv veckan gått, två dagar kvar sedan helg igen!=).

så nu vill jag göra så här: 
                                                 I
                                                 I
                                                 I  
                                                V




                                                                             

Kiss´nhug.

en torsdag.

började dagen med en redovisning, där alla i klassen typ fick ig, pga att vi missat några uppgifter som vi sedan fick kompletera..
sedan följde sandra med mig hem för att äta lite och sedan för att åka iväg och träna lite fotboll:),

nu sitter jag och pratar med sillen i tel , alltid lika trevligt..<3

imorn är det Nationella Engelska b, får se hur de går.. kvällen avslutas med lite mys med vännerna(:

Snart ska jag slå på One Tree Hill=)

sen sova . Kiss´nhug

melissa horn.

inte orkat skriva, har haft annat för mig:p

SÅÅÅ SKÖN SEGER FÖR BARCA! SÅ SKÖNT MÅL FRÅN INIESTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA:)<3

nu låter vi finalen tala för sig själv:)

får se vad helgen har att bjuda på, imorn blir de träning! FOTBOLL<3

sitter i snackar med min kära vän jay, planerar något, en  överraskning! kan inte säga än vad det blir än men hoppas på att de slutar bra..

jaja nu ska jag sova, är tröööööött, och en annan sak till som jag inte pallar med så är det plugget..
vill bara ha SOMMARLOV! är de någon mer som känner likadant?!=)


åh vet vad jag ska köpa till mig i helgen:





Det är att leka med eld när du drar upp det här igen
För du ser i mina ögon att jag försvann för länge sen

Det finns ingen att behaga, inget att förklara
Inget att försvara, Du gav upp för länge sen




Kiss´nhug

Raaaastlööööööös

shit, ikväll har jag haft en "ledig" kväll, det vill säga ingen träning...

problemet är att det sällan händer mig att jag har en tränings fri kväll, under veckan, och som idag eller nu, har jag inte gjort ett skit, jag låg ett tag och kollade på tv sen gick jag o satte mig vid datorn en stund, sen tillbaka till tv, inga bra program.. så där har jag höllt på hela kvällen, 

mitt problem ¨är, eller problem o problem? är att jag inte vet hur jag ska fördirva tiden när jag inte tränar och har en kväll helt oplanerad, jag har varit sååååå rastlös, hade ingen lust att gå upp på stan, så de blev en seg kväll hemma,  aja nu blire väl lite käk snart, och sen lite tvvv igen.. och sen sova!

Kiss´nhug

mån-dag

frukosten på JAVA, var det inga fel på:), matchen dock förlorade vi med 1-0, surt, but thats life.

efter Matchen blev det lite käk på The Planet, muums, idag har jag en ledig kväll, skönt ska bara slappa framför tvn, och kanske om jag orkar plugga lite på matten,

jaja nu ska jag slappa framför tvn  take care!
jag och min blerta, på Råsunda derby-match-aik-djurgården

godnatt!

nu ligger jag i sängen och ska snart sova, imorn gäller det. imorn är då vi har chansen att kriga oss till en final plats. det är vi själva som väjer hur vi vill ha det, eller hur vi kan göra av det, så är det med allt iochförsig.

¨så imorn klockan 9 äter vi frukost på JAVA, laddar upp inför en tuff match,
matchen kommer att spelas ¨på Behrn arena, klockan 12 startar den, kom o kolla :)!

ses där imorn ,


kiss´nhug

viiinst.

vann matchen idag med 3-0, en skön vinst, även om vi inte spelade speciellt bra.. men de får vi fixa te till nästa match!:)

en tia får mina nya fotbolls skor bääääästa! dem var sååå sköna!:)

pusspåde,


Kiss´nhug

en Lördag.

igår på jobbet så funkade istort sätt ingenting.. haha proppen gick flera gånger, osv, men de var en helt okej dag på jobbet ändå=), precis innan stängning gjorde man lite ice tea-peach åt mig och silvia som kom och hämtade mig,

kvällen avslutades med BARCA- real  hos FAM Erkisi....  ojojoj vilken kväll, barca förnedrade verkligen real och det är bara förnamnet, nu vet vi alla att barca är det bättre laget, så är det bara, det bevisades ju igår med en Utklassning mot Real spelarna, så sorry alla real fans.. nu har ni inget att komma med, och om ni nu glömt det så slutade matchen 2-6 till Barcelona FC.



Idag vaknade jag kl 7 åt en bra frukost, och somnade om igen, nu tagggggar jag inför Matchen jag spelar mot Nora-Pershyttan BK ser man fram emot det(:, fårse hur det går, måste tejpa foten fan lite ostabilt annars..

ikväll blire en stund på satino dansa lite sen hem och sova Skol SM Match imorn Semifiiiinal:) på behrn matchen börjar klockan 12 tror jag:), så kom o kolla när vi krigar oss till en final!

Killarna vann sin semifinal i torsdags! de vann matchen med 3-0 så nu är de i final och finalerna spelas i sthlm:) fatta om vi också tar oss till final!:)

vi ska möta det lag som vann SM förra året, men deras trupp bestod mest av 89:or och dom tog ju studenten förra året, så nu möter vi säkert ett helt nytt lag, och fan vad vi ska kriiiiga!


Hejja John Bauer
=).

nu ska jag fixa lite här hemma innan jag åker till samligen:)


Kiss´nhug 

Heelg Yeah.

Gårdagens Cirkus var grym.. hahah trodde inte jag skulle säga det, men de hade en del sjuka nummren..:) tummen upp för de Och tack för det, Familjen Erkisi

kvällen fortsatte på Satin, bandet millencolin skulle spela(:, och det blev en lyckad kväll med stina, vi vaar dock lite trötta haha, men puss på de:).


Idag- lördag,

ska jag snart iväg och jobba, bells coffee, får se när jag slutar, kvällen sen är helt oplanerad.. hmm undrar vad man ska hitta på då:)

aja för er som inte ska jobba eller har något annat planerat borde vara ute idag och njuta av vädret!:) hare bäst!


Kiss´nhug.


show time.


Nu är man bjuden på Cirkus, med familjen erkisi o lille Adam:), trevligt, var 6 år sist jag var på Cirkus:p
så de blir nog en del flashbacks..

Kiss´nhug.

Vaaaaalborg.

idag blev de till att åka till skolan en stund, hade lite rester kvar.. efter det åkte jag och tjejerna och lunchade på La Baguetté Muums,

sen snabbt till samligen för att åka och träna lite fotboll! det gick hyffsat bra idag, är på väg tillbaka känner jag nu, foten är fortfarande lite paj, men ska se till att fixa de tills på Söndag då jag har match!  borta,=)

Kvällen. gick ut och åt middag på Hellas med Camilla, Emma, Blerta, Sabina, riktigt mysigt, efter det strooosade vi runt lite, tills jag ock stina drog ut till Satin, de blev en lyckad kväll är grymt trött nu ska bli skönt att sova!


imorn blir de nog att möta upp tjejorna och luncha eller något liknande kvällen styrs mot Satin med stina, ska kolla Millencolin=) va ett litet fan när jag var yngre, så de ska bli kul=)
 
aja hoppaas att ni hade en Lyckad Kväll.

Kiss´nhug.

RSS 2.0