Beach´n

Nu ska jag springa iväg till t-banan det blir rålis för hela slanten med Wonderbara vänner.. woohoo


Saknad.

Ordet saknad kan nog betyda en hel del, för olika saker och för alla olika människor..
När du saknar något som salt i såsen, eller som att det fattas någonting en smak?

Eller som när man var liten då man skulle på utflykt med skolan, då hela skolpatrullen skulle med, då kunde det också alltid saknas några småliv..

Ordet saknad och att någonting fattas, kan nog betyda samma sak, att något fattas att något saknas, att NÅGONTING inte stämmer, att du inte har med dig din favorit tröja, att du kanske glömde den och att du sedan känner att det inte kommer att bli densamma som om du hade haft med dig den.

Exakt samma känsla kan du ha för andra människor..

Men sakand kan vara något större än så..

Kanske du förlorade en vän, ni kanske gled ifrån varandra, och att du nu saknar det ni hade tillsammans, din väns skratt, skämt, röst eller så saknar du kanske bara av att vara i din väns trygghet, närvaro..

Kanske känner du saknad för någon nära som gått bort, den saknaden kan vara outhärdlig. Men också varm när man tänker på allt fint man haft tillsammans, och hoppet om att den saknade har det bättre nu.


Att känna saknad för personer på avstånd, som kanske befinner sig i ett helt annat land, på andra sidan jordklotet, eller kanske bara i en annan stad. kanske har du din älskling där, och att avståndet gör saknaden starkare, och erat vänskapsband starkare.

Att känna saknad till personer som betyder mest i hela världen för dig, som kärlek vi har för varandra inte går att ta på, och att saknaden bara kan kännas tom och att känna en efterlängande känsla för den person du känner saknad för..


Drömmar, kan var enormt involverade i vår saknad och tack vare drömmarna så kan vi känna att vi har dom vi saknar, närmre oss. eller även helt tvärtom, att saknade gör så att du känner en frånvaro i drömmarna, lättare mardrömmar?


jag hittade en text om ni minns mordet i arboga, tyskan som tog Emma Jangestigs två små älsklignar Max och Saga. såhär känner hon saknaden,


ibland sköljer saknaden över mig. Tänk om jag haft dem här....mina två änglar.
Jag har drömt så klara drömmar nu i ett par nätter. Drömmar som inneburit att jag har haft dem nära nära...
Det gör det lite värre dagtid också. Värmen från deras famnar sitter kvar när jag vaknar. Men, deras kroppar fattas så fort jag slår upp ögonen. åååå vad jag vill tillbaka till drömmens värld då.

Men, även om det låter ledsamt så är jag så tacksam och glad över att drömmarna lever kvar iaf, Det är enda stället jag kan träffa dem på och ha dem nära. Utan drömmarna skulle det inte finns någon ställe som bara var Max, Sagas och mitt.

 



Eller saknad kan vara något positivt också,SJÄLVKLART! att känna saknad för sina nära och kära, som du kanske inte träffat på så länge, och att när ni väl hinner ses SÅ känner man en sån glädje....... man kan blir varm i hela kroppen och det bara sprudlar en positiv energi i hela kroppen.. så brukar jag oftast känna när det händer mig..



Har du någonsin tänkt på att saknad kan vara så mycket mer än bara en känsla, är det någonting du kan ta på?

Och som jag sa tidigare, Ordet saknad kan betyda en hel del, för olika saker och för alla olika människor. men ändå trots det så har vi  alla på jorden något gemensamt..  Love.. 

Love

At night we start to think.


lång men en mycket bra dag.. Imorgon Blir det bättre, måste fixa pass, id kort, övningsköra, skriva kontrakt m,m.

Under - bart när det går bra.. har fortfarande inte köpt ngn telefon än.. ska vänta in min syster som skulle kolla upp lite erbjudanden,, man får inte vara för snabb när erbjudanden låter allt för brraa.. det finns oftast ngt lurt med det.. dom e ju trots allt försäljare..


Love

Phone, Iphone?

Funderar starkt på att skaffa mig en Iphone telefon... . kanske lite efter men vad Fa* Bättre sent än aldrig:)
Med fri surf också Wohoo!!
Love

It´s a beautyful day today.

Så fint väder, trodde inte att jag skulle få se det här igen för den här sommar, även om man hoppades på det.. Men nu så skiner solen och det är klarblå himmel! Love it!




Idag har jag storstädat hela lägenheten vilket låter mycket men det är ändå det trots den lilla ytan som jag har i mitt "råtthål".. tur attt man e så liten då.. aja nu ska jag städa vidare sen ska det bli finbesök och en fetfrulle..

Love

it has to be my way.

Övningköra är min grej... önskar bara att jag kunde få fart på körkortet!!

det sk det bli ändring pååå!!
Love

Yes!

Då var Gymkortet köpt och nu sticker jag iväg och tränar! fittnes24seven!

Love

She is the Queen of the World. her name is...



Jag förstår , du förstår nog också, men den drottningen.. får du någongång möjlighet att gå på en av hennes konserter gör då de, även om du inte är ett stort fan av henne.. du kommer ÄLSKA det! Hon kan underhålla, på scen är hon drottning...


Love

RSS 2.0