Angel

 I'm looking at an angel
And believe me when I say
She got that whole place glowing



Love.


loveylururu

fan vad bra jag mår  ursäkta valet av ordspråket.. men det är så jag känner.. för det är en känsla som är skön, solen o sommaren är påväg jag kan inte bli gladare att behöva slippa vinterjackan, dra på mig ett par sköna converse o barbent tunn vårjacka thats is o sen e man redo.. nu ska jag snart iväg till träningen, jag har läängtat så mycket!!!


var hemma i en stund i helgen hämtade alla vår o sommar kläder upp till sthlm det behövdes.. lite varation!! snart är semestern helt planerad ska bli skönt sen får man se vad hösten har att bjuda.. men nu måste jag springa till t.banan, pusshey

Love

sunny days.

Lycklig...

det är vad jag är nu.. idag solade jag o mös ute med glass och fint sällskap på kvällen blev det grillning i världsklass!! har bilder men får se om de kommer upp vid något senare tillfälle, underbar dag var det.

Har varit runt lite i sverige känner jag nu efter alla tåg resor.. var en sväng i fagersta och hälsade på min fina vän o hennes lilla famlij, o idag bar det hem till min mami, och här blir jag kvar i några dagar, det blir nog mys med fina nära o kära!
Love.

Loong day.

vilken lång dag det har varit, först jobb sen kom min si´s o hämtade mig på på jobbet, och vi hängde hela eftermiddagen.. de var behövligt med syskon kärlek.

Nu då har varit hemma ett tag pratade med min vän från usa, det var lika trevligt som vanligt.. har gjort några toast´s det var göött.. och nu är det barca-real madrid... hejja barca!! hoppas verkligen att det blir barca! 0-0 står de i halvlek får se hur detta slutar..

Nudå ska jag fixa lite med mitt projekt o resten av "att göra-listan".. här kommer lite bilder..

Jag beundrar verkligen den här tjejen... hur coool e inte hon?!




http://www.youtube.com/watch?v=Q_pnFhFjNtY&feature=player_embedded


Kolla den länken om hon e grymmm, själv fick jag rysningar..

Love

memories..




Love.

Now it´s on...

Ni vet när ni vaknar upp på morgonen o bara är såå glad?! När solen lyser in i rummet och du inser vilket sjukt skönt väder det är utanför? efter att ha gått med fetaste vinterjackan i NÄSTAN 6 MÅNADER?! och ändå trots att man haft varmaste kläderna ÄNDÅ fryyyysiit ?! Ja man får inte vara annat än lycklig när man känner soolen... inte jag iallafall jag tänker inte klaga..

Med det vill jag säga njuut medans ni kan.....



Love.


wonderful weekend..

Damn vilken skön helg jag har haft.. mycket sol och fotboll har det varit o tagit det lungt har jag också gjort hade match idag (seriepremiär) vinst med 8-0 mer än så vill jag inte tillägga.. kunde haft bättre spel.. men nya tag till nästa match.!!!

Har varit på möte också ska bli soft om jag lyckas med en sak.. kanske kan visa när jag e klar;) aja nu måste jag soova kommer tbx när jag känner för de;) här är min helg Peace!♥




Love.

love the sun, may take a trip my love, sun.

vaknade upp idag mår mycket bättre var så trött igår efter allt städande, väcktes av att solen tittade in.. :)

nej nu frulle sen workwork whopwhop:)

Before you..

Before you speak... listen.
Before you react... think.
Before you criticise... wait.
Before you pray... forgive.
Before you quit... try.
and if you fail... you try again!




Love.



sådärja då var middagen serverad!

Bara för att retas lite med världens bästa blert!♥



Love.

Längesen..

Dig, du, ditt skratt, dina skämt dem upprepas dag efter dag.. jag saknar dig min vän, önskar att jag kunde vrida tillbaka tiden då vi spenderade tiden tillsammans då jag alltid kom till butiken för att "hälsa på syrran" (i självaverket kom jag ju för att du var där) haha minns du, du var alltid på min sida om syrran jävlades med mig.. Jag önskar bara att vi kunde ha fått behålla dig kvar.. du var rena konsten om inte annat kunde du skapa konst..  A.Zika

Love

Pretty pretty Please!

nu var det ett tag sedan igen.. Har varit jag vet det´.. har till och med fått klagomål ända ifrån usa haha så här har du blerta:)
Annars då hade en heldag ledigt från jobbet då blev det till att fixa mitt råtthål som snart är klart det börjar ta sig o bli fiiniifint!:)

(kanske) kan lägga ut en bild i framtiden haha så sjukt litet men just nu behöver jag inte större..
Annars då ska börja designa kollektioner för vår och sommarn nu, får se hur alltig slutar..
Nej nu blir det frulle och sedan kila iväg till lovely woorkwork whoopwhoop!

kanske kikar in ikväll take Care!

   
Love.

Crazy in love. If i were a boy. Sweet dreams. Diva.

Självklart pratar jag om Beyonce!

Det är en riktig artist! jag var på hennes konsert när hon senast var i sthlm..
fy fan vilken känsla hon har.. o om jag rös när jag hörde hennes otroliga röst..
she has the whole packet......



Love

Pretty as a picture.

Damn the time were is it were am I?! Jag har jobbat så mycket den senaste tiden så har inte haft tid eller lust för annat , Överlevnad... jobb, träning, jobb jobb jobb.. But Hey i love it! And it´s worth it...

Whats new then? Skriver under för ett kontrakt för mitt lilla råtthål, tjoho! ja det är så litet alltså ni skulle bara veta.. Har fått deklarations papprena o tjoho vad bra de slutade kommer sitta fint min lite semester pengar mitt i sommarRuschen... :)

Idag fick man sluta tidigare vilket satt fint..:) så det blev bio såklart på en fredag med my si´ses och de blev filmen Rio!


Shit idag kände jag verkligen för att skriva, Det har passerat ett halv år Här i Stockholm... damn alltså tiden går såå fort.. snart för ett år sedan tog jag studenten.. det känns som om det var igår.. den där dagen.. fan vad lycklig jag var då jag är lycklig nu också.. men till alla er som får uppleva studenten GRATTIS ha så sjukt kul den dagen o se inga berkymmer! ni kommer tacka er själva...

... och alla jag fick uppleva min dag tillsammans med dom bästa verkligen! ♥



 

Love

RSS 2.0