live is wonderfuuullll

Underbar dag, på morgonen blev de thai massage  o jag måste rekomendera det ställen TANTO THAI massage,, de var galet bra.. tummen upp!! sen blev de lite shopping, o känner verkligen att jag unnat mig själv saker , de är jag annars väldigt dålig på:)

sen blev de mys med vän o nu är jag bort bjuden hos bästa sara, hon har planerat en hel mys kväll synd bara att jag lyckades fucka upp hennes planering haha.. men love love life!

I have too smell you before i go to sleeaaaappp.

Godnatt.. tänk att jag inte rört en fotboll på 1 månad.. men nu drar vi igång igen på sööndag då jevlar!:) imorgon är jag ledig woohoo! så de blir bokning hos massören sen chill med j, o kanske träning på kvällen om inte massagen gör mig allt för seg.. aja guudniigght!

sliiiip tight.. 

listen.

   
Tänkvärt!!

Hur förklarar ni för era barn och barnbarn vad mobbning är?

Här är hur en lärare i New York gjorde det för sin klass. Hon bad dem att göra följande övning: Barnen skulle ta varsitt pappersark. Sedan blev de tillsagda att skrynkla ihop det stampa och slå på det och men utan att riva det.
... ... ...
Så bad hon barnen vika bladet, titta på hur smutsigt, fyllt med märken och ärr arket var. Så ombads barnen att s...äga förlåt till pappersarket. Fast de hade bett om ursäkt och att de hade försökt att släta ut det, var det fortfarande skrynkligt. "Dessa märken kommer aldrig att försvinna, oavsett hur mycket du försöker ta bort dem.

Detta motsvarar vad en mobbare gör mot andra. Även om du säger förlåt efteråt, kommer ärren aldrig att försvinna." Barnens ansiktsuttryck sade att budskapet hade önskad effekt.

Kopiera och sprid ordet om du är mot mobbning.

skriva av sig..

fan jag har haft svårt att prata om det förutom att berätta vad som faktiskt händer 31/11 måndagen nere i malmö måndags kvällen, jag åkte måndag morgon till malmö för att på kvällen se rihanna live. under dagen blev de lite shopping o på kvällen värmde vi upp oss på fridays innan de skulle bära av till arenan där konserten skulle va.

vi mötte upp några vänner så vi blev ett stort sällskap  när vi väl har fått in maten på bordet så hör vi att de ryktas någont: Rihannas konsert är inställd, det blev HELT tyst vid borde, strax därefter fuckar alla ur, med : vaaaa du driiiver?!?? nä men lägg av du skoja de kan inte vara sant.. jo säger hon med ett leende , de såg ut som att hon drev. sen säger  hon kolla aftonbladet.. inom några sekunder hade alla sina mobiler framme där de står klart o tydligt att konserten e inställd..............

okej fine de där e hennes jobb o hon mår dåligt.. då får man sjukskriva sig, men vad fan de jag inte kan förstå är hur man vägrar att meddela de  i TID, o inte när hela globen e fullsatt o dem sitter där o väntar på henne, eller soom i malmö där inträdeskön väntar på att bli insläppt o ett rykte sprider sig i kön om att konserten e inställd de e ingen av arrangörena  som roppaar ut det.. de dom gör e o sätter upp en lapp som säger konserten e inställd pga sjukdom...


de e de jag mest blir besviken på att dom gör de så sjukt fult, FINE om man e sjuk men låt inte folk få resa världen över för att få se dig o sen gör ni sådär.. på fridays restaurangen så var de en familj som rest från island... wft biljetter o alllt, idag stog de att dom inte kommer att göra en ersättnings SHOW o att man får se om  man får pengarna tillbaka.. aja ville bara skriva av mig.. e fett besviken på hur dom löste sitt problem.. men tänker inte längre på de, kan ju still lyssna på hennes låtar.:)

Love.

RSS 2.0