Time.

As the time passes me by i've been trying to catch it...
But now that i've learned from a few mistakes that i´ve done,
It's impossible to do them again.
But the crazy thing is that from mistakes i've been reaching my goal
from now on, because i know if i do mistakes, then i will accidently be on the top one day
and stand there face to face with my dreams.
And with no regrets that i've done those mistakes, because it made me who i am today
and where i stand, And i stand tall !
So meanwhile im doing my mistakes,
have i learned from other mistakes to not do them again !
And with no regrets knowing that i did it all. mistakes but the best of all the succes!

 



Love.

yay i monday morning..:)

Today i´m not working.. so today i will doing important things, like cleening my apartment.. cook food for my roomi and toNight i will go to practise and play some soccer!;) Yay Love this kind of days.

I want the spring NOW i don´t want more snow.. i´m sick and tired with all the clothing before you go out!! I want SUN.. hanven´t seen sun since i don´t know when..


Talk to you soon.


Love.

Love it when you doing just like that.



Love.

You Are Beautiful.

  Rihanna till Malmö i höst och det är inget jag tänker missa!

Love.

Damn it´s a beautiful Day.

Idag är det en sjukt bra dag det känner jag på mig.. ska äta frulle snart och sedan bege mig in mot stan för att fixa lite ärenden..

Något som kan störa mig grovt är när folk lägger sig i och ska kommentera andra människors kroppar på ett negativt sätt som personen ifråga aldrig bett om, det är en sak om personen ifråga aldrig får veta vad du tycker och tänker om henne/honom ALDRIG FÅR VETA!!.. Men när man säger det rakt ut till personen Det är inte okej!..;S Fan låt människor vara människor oavsett deras utseende!
Om du inte gillar någon annans utseende gå alltid till dig själv skulle jag vilja höra att någon säger till mig vad de tycker & tänker om mitt utseende" precis de jag just nu tänker om henne/honom.
Det är så sjukt jävla lätt att bara slänga ur sig. OCH  sånt är bara elakt och man vill ju verkligen inte personens bästa direkt när man säger så.. Så Sluta med elaka kommentarer bara för att vara elak, vissa kan tycka "ja men jag försöker ju bara hjälpa henne/honom" JA MEN se till och göra det på rätt sätt då!

Överösa med människor positiva sidor och utseenden det mår vi alla bra av!


Jag älskar att tända ljus oavsett tid på dygnet..


Love.

The spring is here i can feel it..

Våren närmar sig helt sjukt skönt.. hur lång har inte den här vintern kännts? den är inte riktigt över.. men snart så! Föreställer mig när man bara kan slänga på sig skinn jackan eller en annan tunn vårjacka och kunna gå i mina härliga converse utan att det ska kännas som man inte har några fötter kvar..  och efter det kommer ju sommaren som jag bara längtar till.. ska åka utomlands oftare fan :) de vore så sjukt najs..

Idag hann jag med mycket.. steckte lite  pannkakor till nickanela
men eftersom jag inte har ett riktigt kök (eller köksfläkt) så måste man ha
fönstret öppet.. Så Nickanela skulle sätta på sig en varmare tröja men kolla vad hon hittade i min
garderob.. haha..
Min vän Blerta från usa skulle bli stolt om hon såg/smakade på min pannkakor..
brukar alltid misslyckas i köket.. men efter att ha bott själv i ett tag börjarn det vända till min fördel jag blir bättre o bättre kanske blir en mässterkock snart, vem vet. nu orkar jag inte skriva mer resten får ni se i blider.
dagen i bilder.














Love.

Jan. 19, 2011


Love.

Free TIME!

klockan är nu halv 10 och nickanela ´har åkt till skolan.. själv är jag LEDIG hela dagen!!:D men ska förstås inte ligga hemma och slappa som jag annars gärna gjort.. nej ska åka och hälsa på famlijen här i sthlm och senare ska jag möta upp nickanela för att utforska staden lite mera.. har inte hunnit göra det på 4 månader.. haft så mkt jobb och fotboll! men det är inga fel heller jag klagar inte. så förhoppningvis blir det en bra dag.

när man kommer hem efter en hel dags arbete så finns det mat på bordet,, vad e de som händer?!
Nickanela hade gjort iordning Tacos åt oss så när jag kom hem så var allt klart, kan man bli sötare?

 

Love.

fokus.


Love.

ojoj invigning på G.

att flytta till en storstad, ja det är en stor förändring om man kommer ifrån lilla örebro eller någon annan liten småstad.. Been There Done That. men ikväll har jag invigning för min käre vän. som Just nu sitter brevid mej detta gör vi just nu och vi ska snart lag lite Crubb:)
nu blire hopp in i dusha!



Love.

Round my hometown, memories are fresh.


Love.

Jan. 17, 2011

Då kom man precis hem från en helg i Åland, är sliten som fan men vi åkte hem med en vinsten mot bp det är de ända jag vill säga. Innermittfält kanske min nya position, de går min väg nu, hoppas jag, tror jag, det känns som så.

Jag vet bara vart jag har mina mål och jag vet hur jag ska uppnå dem. med tid och tålamod så!

Förövrigt hittade jag tillbaka till kära känslan för bollen fan vad kul det är.. man får springa med dej, sparka på dig, dribbla med dej, du får stå ut med mycket.. men det bästa av allt du finns alltid kvar oavsett vad. ♥Fotboll♥


Love.

Everyting happens for a reason!

Stockholm.. Jag ångrar aldrig en dag att jag flyttade hit.. det är sjukt trivsamt även om det inte gick min väg alla dagar här den första tiden så är den tiden förbi-passerad och det finns fan inget nu jag inte skulle kunna klara av själv. Tror jag, eller vet jag. Jag tror att jag blir kvar här ett bra tag till sedan får jag se vart jag tar vägen..
Men idag rullar det mesta på, och i Helgen blir det kul..

JA.. Det blir åland i helgen.. för en fotbollsturnering och jag ska hitta tillbaka till min kärlek.. bollen.
klockan e mkt och måste packa det ska bli så sjukt roligt!!

Ni vet när ni tänker så mycket att ni inte vet vart ni ska ta vägen? Det behöver inte ens handla om dig själv.
så har jag nu.. jag hoppas bara att allt löser för dig och som du alltid säger: everyting happens for a reason.  Jag hoppas bara att det blir till din fördel.. ♥.




Love.

Here i Go Again...

Shit.. det här var ett tag sedan.. har funderat ett tag nu på att återuppta skrivandet på min blogg.. Det var ungefär 4 månader sedan jag tog min s.k.a bloggpaus... Och nu efter mkt "tjat" av my dear friend så känns det rätt att börja.. vet inte hur mkt jag kommer att uppdatera den men det kommer när det kommer!

Fyra månader har gått som sagt och mycket har hänt.. för snart 4 månader sen lämnade jag allt (förutom famlij och vänner såklart) i lilla staden örebro. jag flyttade till något större med fler möjligheter.. Stockholm.
Den första tiden bodde jag hos mina pappa och sedan snart en månad så har jag bott för mig själv i en liten liten lägenhet.. det är litet men mysigt:). För övrigt jobbar jag och spelar boll.
Har lite saker jag vill göra här i sthlm så kommer att vara starten på min "karriär" kan eller vill inte avslöja något än.. men kul som fan kommer det att bli, vet dock inte när det kommer att bli av men snart så mycket kan jag säga. This Year is my Year, Is our Year.

Love

RSS 2.0