Första vinsten för Glanshammar!

hade nationella de skriftliga engelska b, å de känns väl helt okej, men man vet ju inte, men gick väl in med inställning: det får bära eller brista. haha får se vad resultatet blir..

match idag mot Hallsberg, startade som högerYtter, hann spela 30 minuter innan jag slår upp skadan i foten igen, i ett motlägg!

så de va bara snabbt av för att linda tryck på foten, Är så Förbannad!!! spelade en helt okej match de lilla jag hann spela=). vi Vann Matchen med 8-2 så de e riktigt skönt!


efter matchen vare snabbt som f*n HEM TILL tv BARCA spelade ju o de vill man ju inte missa!<3


nu är jag rätt trött och ska sova , träning imorn bitti, sedan förberedelser inför nationella Matte B... sen träning igen på kvällen.





I'll spread my wings and I'll learn how to fly.
I'll do what it takes till I touch the sky.
Make a wish, take a chance,
Make a change, and break away.
Out of the darkness and into the sun.
But I won't forget all the ones that I love.
I'll take a risk, take a chance,
Make a change, and break away




Kiss´nhug

Kortfattat!

Söndag- en massa fixande OCH FIRANDE till 18 års barnet som heter Stina! grattis SÖTAN!:) ÄNTLIGEN kan du följa med ut nu;). Och idag Tatuerade du Dej!:O DET blev riktigt Nice, förstår att du är nöjd med reslutatet, de borde du vara=)<3

Måndag- plugget fuckar ur nu helt allvarligt! hur mycket mer ska vi få nu.. hatar grupparbeten, och individuella Samtidigt...

aja imorn äre En Ny Dag Med Nya Förutsättningar, Till Att Nå Mina Mål!

ska snart sova, har Match imorn, serie premiär för min del!:) TAGGA.

ser framemot Helgen Och Valborg
Godnatt


Kiss´nhug

fredag/lördag.

En seg fredag i skolan.. en massa förberedelser för nationella prov.. måste vara väl förbereeeedddd-.-

Efter skolan blev de till att fixa stinas 18 års presenter =), fika en stund med jay o nil, sedan hem till mig, o fixa de sista örhängena.. som jag sedan åkte och lämnade  på Radio Days. så nu är vår kollektionen klar, de finns att köpa på Radio Days o kostar 100kr.  

De kul att se folk gå omkring med "Radio örhängen"  , även om "man" kanske först ser dem på Radio Days o sedan går hem och gör egna, för det har jag sett tjejer göra=) så 'är det ändå kul att de gillar de man gör, att de vill bära dem.. då skapar man något tillsammans på ett sätt..

menmen nog pratat om det.

kvällen blev lugn, gjorde i ordning mig och åkte sedan till kåren, med Jay , Neo, Medhanie o några till, de var väl en helt okej kväll, kunde dock inte dansa så mkt, vill inte göra stukningen värre än vad den redan är , har ju trots allt match på tisdag TAGGA.=)


Lördag.
idag blev de till att stiga upp ganska sent.. (kl 10) jaja jag vet vad ni nu kanske tänker.. att det är tidigt att stiga upp klockan 10, men inte för mig=) käkade lite frulle sedan ringde camilla o de blev att träffa henne och blerta på stan för att hjälpa dem att hitta något ÅT det sötaste 18 års barnet  som fyller imorn=) de blev lite grejjen till mig också:p

sedan åkte camilla, o jag & blerta blev lite Hungriga så vi satte oss på bell´s uteservering för att käka lite lunch, då vi blev abrutna av min chef som sa att de behövdes förstärkning, och att om jag hade tid så kunde jag få hoppa in=), så de blev till att tryka i sig den där bakade potatisen och snabbt hem för att byta om , sedan snabbt tillbaka för att jobba lite, skönt med lite extra pengar, trist att man missade de SUPER FINA VÄDRET! men men de e smällar man får ta=) (tack blerta för att du är så förstående<3)

Nu har jag kommit hem och ska snart ta mig en dusch, för att sedan träffa grabbsen, vi ska fira en av deraas vänner som fyllde år igår=).

nu ska jag kila, njuta av värdet!

Kiss´nhug!

fotboll.



en snabbrusch om min Torsdag- skola, träning= "stukade" foten.. drog typ ut mina ledband i foten.. så nu är de lite utsträckta, de e lite svullet, men jag har match på Tisdag, så tills dess ska jag se till att vara tillbaka! kollade nyss klart på One Tree Hill! de nya avsnitten så klart, nu kollar jag på the city.. JaJA vet vad ni tänker, men men ..

imorn, blire skola, ska hämta upp stinas present, sedan till Radio Days o fixa lite andra saker på stan, sedan blir teé o träffa grabbarna, o ta en fika lr ngt med dem får se vad de blir..

imorn kväll blire kanske utgång, får se vart.,

annars undrar jag om nu har någon bra låt, kommenteeera den då! behöver nytt o fräcsht så send me some names;)
KassiBlerta.Emma.

lite bilder från skolan,

Godnatt.

Kiss´nhug

en helt vanlig blerta.

Elin säger: ja! de säger att de kommer bli 25 grader till helgen!
Blerta säger: Ja då kan vi ju dansa!

kassi: dansa?!  vadå dansa?

blerta: ja dansa in våren, röra oss fritt i solen..:)? (hon sa det på ett poetiskt sätt)

hur kan man dansa in våren, hon menade juu inte valborg..  vilka meningar hon använder=)
ibland äre ganska så roligt att lyssna till vad blerta har att säga.. när hon inte riktigt tänker sig för:)<3 där är hon, Blerta.




Kiss´nhug

Onsdag= snart Heelg !

idag vare skola på morgonen, somnade till lite på lektionen!:O fy de va jobbigt.. sen vare hem efter skolan, blev de till att hämta baloó stakarn har kastrerats.. men han kämpar på:p han har en sån där stor tratt runt halsen , som han krockar med allt som är i vägen för honom, typ dörrar osv:p

aja sen till träningen, som var rätt lung idag, men är sjukt seg i kroppen...
 imorn blire skola, träning, sen vet jag inte mer:p Helgen som kommer blir trevlig! får se vad jag gör med min fredag.. något förslag ngn? =)

vad händer på Valborg gott-folk!?

Nu ska jag snart sova Barca på tv så klart! go FC BARCELONA!<3.




gammal låtmen bra. (videon har jag inga kommentarer om:P)



Kiss´nhug.

sucka for love.

tisdag idag, och värdret kunde ha varit bättre , men får hoppas på bättre väder till helgen som kommer!

match idag, vinnnnst med 6-2 till oss. mötte Frövi, de e sjukt hur de spelar... riktiga KÖTTTAARE! kapar en, rivs nyps, osv ja ni förstår.. till slut orkade dem inte längre, så då vare bara för oss att rulla in bollarna;) Tummen upp förde!

imorn äre skola, träning o plugg antar jag, nationella prov på gåång nu, så måste vara förbereddd på dem!

Får se vad som händer under helgen, kanske jobbar på fredag o går ut på Lördag, på Söndag Fyller stina 18!:) o de ska Firas!!

Oh Idag fyller Bella bager år! 18 tunga år!, GRATTIS:) pöss på dej!

aja nu ska jag ta o sova lite,  bjuder på lite bilder från förra helgen

                                              Camilla, Silvia, Blerta, Kassi. (antons 18 år dag)
 
jag och blerta.


Kiss´nhug

HELG YEAH.

fredag!- ååh studiedagar vad jag älskar dom! blev till att sova länge sedan att fira Anton som fyllde 18 år i torsdags! alltihop blev väldigt trevligt och hopppas att du fick en bra kväll!.(bilder från detta kan komma senare).


Lördag!- TRÄnings helG - första träningen idag (2 träningar) på Skölvboslätt! Vädret var på toppppppp.. dock inte planen men men de fick la fungera ändå..=)  bilder kan komma senare.

senare på kvällen blev det till att träffas hemma hos syrran! sedan till att dra vidare ut till satin, trevligt umgänge ikväll, syrra kom i överraskade MIG, kul att skaka latino rumpa tillsammans eller vad du nu sa i mitt grattis sms:)

imorn söndag blire till att försöka plugga lite.. snark! sedan att luncha på stan med people=) kanske kolla fotbollsmatch..

`God Natt -peace!

Kiss´nhug!

Torsdaaag

skön dag idag, den muntliga delen av nationella är avklarad!

både morgon träningen och kvälls träningen var skit bra idag:)

annars är plugget rätt DRYGT!;/ pallar inte..

men en annan sak som är nice är att Vårkollektionen nu är klar=) så de lär nog komma till helgen , (butik; Radio Days).
tummen upp för de!




 förhoppningsvis blire Satin på Lördag får se hur de blir med den saken=)
godnatt.


Kiss´nhug

Big Apple

jag har en del funderingar på vad jag vill göra efter Gymnasiet...
antingen OM jag kommer på vad jag vill studera vidare till så kommer jag nog att plugga kvar här i sverige...
annars funderar jag på att flytta utomlands och plugga typ språk, och lira fotboll S-å-K-L-a-rT.. medans jag funderar på vad jag vill jobba med senare i mitt liv,,

mina funderingar riktar sig till New York!=)
allt hänger ju på hur det ser ut för mig när jag väl har tagit Studenten.. men de e mina tankar just nu. ska bjuda på fina bilder här nedan...


här kanske jag spenderar några år av mitt liv.. vem vet jag kanske kan studera vidare där..




Kiss´nhug

The Big Apple

Idag har det varit en FLuM dag för mig, har skrattat typ hela dagen så bra mår jag iaf=)

har tränat och det gick bra, pratade ganska mycket med Sara tack för det!
nu sitter jag hemma och hos stina och försöker plugga... de går inte så värst bra.. vi har alltid så mycket att prata om vilket vi hellre gör istället för att plugga:) puss på de!

if i "made" one misstake, is it possible to fix it? or is it too Late? that´s one thing that´s on my mind right now.




något som gör mig glad är solen.. och den goooaste glaassen blire ju till att frossa i sommar  för dig som kanske inte har smakat den än.. GÖR DET:)

aja nu ska jag snart cykla hem.. godnatt !

Kiss´nhug

De orden är så jävla sanna!


"I know I was born, I know I will die, the in-between is mine"


.....



låten är gammal, men texten är bra..

tisdag.

en riiiikitgtseg dag idag..  som sedan avslutades med träning på ÖKK eftersom man inte blivit informerad om en ändrad samlingstid till dagens träning.. men men jag fick ju te sällsakap ¨på ökan så de blev nice=)

sedan blev de o titta andra halvlek på¨ösk handbolls lag damer=) de vann ¨så nu är de vidare till ngt, minns inte vad men grattis=).



denna vecka blire mycket träning vilket äääär sååå NICE:D ser fram emot de! aja nu ska jag sova klockan e mkt, hoppas att de blir en bra dag imorn!

Baaaaaaaaaarca(L) Älska detta lag.

Kiss´nhug

måndag.

skola imorn.. sista dagen på lovet tillbringades med stina=).

satt på stortorget i solskenet och glassssade lite, sedan blev det till att kolla på  duff´s match som de vann stort med..:)

kvällen avslutade jag med att själv spela match=), de blev 45 min i andra halvlek.., gick väl inte helt okej för min del.. men men får väl ta mig i "kragen" och kämpa vidare..
däremot vann vi matchen med ca 7-0 tror jag om jag inte minns fel:), Bra jobbat GULA=)

nu ska jag sussa..



kiss´nhug

Bounce.


För er som INTE har sett årets show (BOUNCE CAUTION) måsssssste se de:)

de lyckades även denna gång göra en grymt bra show!



ett bra avslut på påsklovet!

min helg här i sthlm har varit Dunder!
fick igår avsluta det med Först Bounce och sedan grillning till solnedgång=) (bilder kommer senare-dockl inte från bounce, man får ej filma ller fota under showen;/)
ska nu snart ta tåget hem igen till lille penny bridge..

imorn . måndag, blire till att träffa stina på dagen sedan att spela match, åå vad jag ser fram emot det=) den börjar kl 20:00 k -arena..

hare dunder ikväll för er som ska på satin, skulle velat gå dit men har ju matchen imorn så:) men för er som ska dit ha de niiice =)




Kiss´nhug,


Heeeeeeeelg YEAH-storstan igendå.

 fredag- hellu=), snart sitter man ännu på en tåg till sthlm, de va väl ett tag sedan nu, men det blir la alltid lika trevligt!=)
ska hälsa på pappa och familjen där, sedan ska jag på BOUNCE!

hoppas det blir en bra helg där, de ser jag fram emot iaf!

Måndag blir det nog match, detvar ett tag sedan nu, haft lite småskavanker, men nu ska det vara bra:)


nu är jag hemma hos pappa, och ska snart ta mig in till stan, ikv'll blir de bounce, och fira brorsans birthday!=)

ser fram emot en soliiig dag här!=)
 


kiss´nhug

knock you down


Knock you down.

Tisdagen-  Träningen gick bra, känslan efter ett fyspass är skön=) på kvällen blev det satin, vissa bangade men men, adde o jag hade skoj iaf! =)

Onsdag- vaknade vi 10 tiden, klockan 12 ca kom My och robin=) vi åkte till m-berg och stroosade runt hela dagen tsm=)
på kvällen blev det work för mig men de andra kom förbi och käkade lite sedan gick vi o köpte godis o umgicks hela kvällen..

Torsdag, idag, åkte my precis.. hoppas att de inte tar så lång tid tills nästa gång vi ses ! :)<3
nu är klockan 1, och jag har hela dagen framför mig, får se vad jag spenderar min tid på...

imorn, fredag- blire att ge sig av till sthlm, hälsa på pappa lite blir tillbaka på söndag=)

hare bra, njut av Av solen idag!

En låt som jag just nu diggar-
Knock you down -keri hilson feat ne-yo kanye west !

Kiss´nhug!

Miss independent.

Godmorgon!
hoppas de e bra med er.
idag händer de mycket roliga saker=)!
nu blir de dock till att städa:/ (för imorn kommer min älsklings MYYY!<3),
Senare idag ska jag ta en promenad upp på stan, och träffa JJ o Neo :) trevligt värre.

ska nog köpa min fotbollsskor idag!=) o de ser jag fram emot...





senare ikväll blir det först TRÄNING!!:) sedan blir Satin som gäller hoppas på en grymt lyckad kväll! ska ut med myguys(: vi har alltid lika kul så de blir nog inga problem:P



aja nu ska jag fortsätta med städningen:)

ha en fortsatt trevlig kväll Peace


Kiss´nhug

There Are Ways To Get There If You Care Enough.

Gårdagens cream var Nice!
Trevligt att träffa folk man känner på ett o samma ställe:).

idag blire en sväng förbi behrn o kolla på duff, my girls spelar o de vill man ju inte missa:) men de blir bara en stund för sen måste man vidare till Karlslund Arena o kolla på sitt egna lag:).
sen senare blire väl till å träffa Mr mupp:)

Är nog helt återställd i vaden så ska börja träna fullt ut denna vecka o de börjar imorn de ser man framemot!=)

hoppas solen kan komma tillbaka för att stanna! allt blir så mycket bättre då:)

aja nu ska jag iväg o se en massa fotboll , ha en bra dag Peace!


lite pics från helgen


Kiss´nhug

CReam - kräämigt värre=)

helllu hoppas att alla haft en bra start på lovet!
det har jag haft =) var i E-tuna idag kollade basket, eos- E-tuna, eos =förlust och får stanna kvar i ettan;/ .


min kväll kommer fortsättapå club Cream, med trevligt folk:) - kanske ses där;)


imorn , blire att kolla på fotboll Glanshammar-Smedby AIS kl 16.00 får se hur den slutar:) Goo GIIF=)

nu ska jag iallafall iväg träffa adde på vägen sen blire till o sake-aa till bra music! ha en fortsatt trevliiig kväll=)



Kiss´nhug

LOOOOoOOOOoOOOOoOOOOOV=)

skönt nu är det lov igen!=)
får se vad man utnyttjar tiden till, ska nog träna en hel del, om vaden tillLåter de:p och bara njut av stunden från pluggandet.

min kvälldå- film gooodis mys^^
siiter just nu och lyssnar på bra musik!

imorn blire behrn med camilla, vi ska kolla på fotboll, ååh hoppas att det blir lika fint väder imorn som det var idag!
sen får jag se hur de blir på kvällen om de blir någon cream=*)
aja godnaaaaaaatt
                 Kiss´nHug

I can feel the spring now ^^,

Blev men inte glad idag över att SOLEN tittade fram då bör man tänka om:)

Jag blev iallafall över glad, och var allmänt flummig hela dagen=) hade riktigt kul iskolan , -förutom nationella dårå..men de gick nog bra där också, håller tummarna för de iaf!

imorn,torsdag är de studiedag! så niice, ska soova länge:p plugga och gå på tjejkvällen som kommer att imorn kväll med stina blir de:) sen äre träning men kan ju inte träna rikigt, överbelastat vaden så kan inte delta

imorn...
men imorn blire nice , sen är de inte så långt kvar till Påsklovet! älskar lov:) o då kommer nog min MD längtar:)<3

nu ska jag sätta mig och fixa lite saker, ni får se de när de är klart:)

hare bra så länge njut av solen!

Kiss´nhug


RSS 2.0