en legend?

Man får tycka vad man vill om Michael Jackson, men om man lyssnar till hans Musik och verkligen förstår vad han försöker säga, så förstår man också att han gjorde en del bra saker här på vår jord för, så mycket pengar han skänkte till välgörenhet. och visst han hade kanske pengarna till att göra det, skänka sådär mycket pengar som han faktiskt gjorde. det jag vill komma fram till är..

Att vi människor har en tendens att glömma bort att vi lever i samma värld och att vi alla påverkar varandra på något sätt, oavsett om vi vill det eller inte. När du röstar i valet påverkar du hela ditt lands framtid, när du jobbar bidrar du till hela ditt lands välfärd och när du dör påverkar du alla nära och kära i din omgivning.

Tycker du inte det är fint att vi faktiskt gör det? Att vi kan få varandra att skratta och känna oss älskade? Att vi kan ta oss igenom tuffa tider tillsammans och aldrig förlora hoppet? Att vi kan påverka varandra?

Vi måste ta hand om våra nära och kära, familj och vänner. Och om vi kan, ta hand om dem mindre lyckligt lottade så borde vi göra det också på något sätt påverka deras liv.

alla barn får inte vakna upp på sin födelsedag, eller väckas av sina föräldrar av att dem kommer in i sovrummet sjungandes.. det kanske är svårt att tro det. eftersom vi dem flesta här i Sverige som inte har den verkligheten "lever i en bubbla"


Vi alla vet hur det ska "vara" när man är barn, barn ska få vara barn. och för dem som inte fick vara barn, vet då hur dem skulle vilja ha haft det som barn. och för de som fick vara barn när dem var barn, vet då hur det känns, de vet säkert med sig att de önskar att alla barn på jorden ska få uppleva den där "känslan" av att vara barn.
Som barn ska det inte finnas några bekymmer, man är människa, och man ska få uppleva glädje men framförallt kärlek. Inte uppfostras till militär vid 8 års ålder. Gå runt med vapen. Kriga för sitt land, men vadå? vad är det för land som uppfostrar "sina barn" till soldater? 

Nej, barn ska få vara barn-PUNKT.  


Kiss´nhug


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0